Popescu & Asociații

Bogdana si Adrian Popescu au devenit membri ai Baroului Cluj in anul 1998 si s-au specializat in drept civil,  dreptul afacerilor si drept administrativ.

De-a lungul anilor, lor li s-au alaturat avocati tineri, care le-au fost initial stagiari si care ulterior au devenit avocati definitivi.

In prezent echipa  este formata din : Bogdana Fluvia Popescu, Adrian Liviu Popescu, Daiana Ramona Sâsâeac, Petru Varga si Ioana Baraian.

Ne desfasuram activitatea intr-un mediu legislativ extrem de dinamic, astfel incat perfectionarea profesionala  continua si studiul sunt elementele indispensabile pentru a putea practica cu succes avocatura.

Reputația echipei vine din pregătirea temeinică a fiecăruia, din curajul de a aborda lucrurile dintr-o perspectivă diferită , din consecvența și  din seriozitatea cu care ne desfășurăm activitatea.

Promovam ideea de parteneriat între avocat și client, și considerăm că o colaborare care dă roade se întemeiază pe respectarea legii si a deontologiei profesionale, pe încredere, comunicare si eficiență .

Credem ca o asistenta juridica de calitate presupune in primul rand, informarea onesta a clientilor cu privire la situațiile de fapt si cu privire la problemele de drept  asupra cărora ne este solicitată opinia.

Experiența, entuziasmul și energia noastra, pasiunea pentru profesie, onestitatea față de client și rațiunea în luarea deciziilor sunt elementele care ne definesc activitatea.

Nu ezitați să intrați în legătură cu noi!