Echipa noastră de avocați vă pune la dispoziție un întreg pachet de servicii de consultanță și asistență în domeniul dreptului civil: de la consiliere și reprezentare în litigii civile si executare silită la redactarea contractelor civile și a cererilor de chemare în judecată, precum si consiliere în cadrul diverselor negocieri.

Divorțul, pretențiile financiare, încredințarea minorilor, iată câteva dintre problemele pe care trebuie să le rezolve un avocat specializat într-un domeniu cum este cel al dreptului familiei, domeniu în care activează și specialiștii noștri.

Cumpărarea, vânzarea sau închirierea unor imobile nu este întotdeauna un proces atât de ușor de realizat așa încât consultanța de specialitate este indispensabilă. Specialiștii noștri sunt în măsură să vă consilieze în toate aspectele referitoare la acest domeniu, începând cu analiza situației juridice a proprietăților și redactarea documentelor, până la întocmirea contractelor și asistarea în fața notarului public la semnare.

Asigurăm consiliere, asistare și reprezentare în vederea obținerii de despăgubiri ca urmare a exproprierilor pentru utilitate publică, a obținerii de despăgubiri pentru daune materiale și morale ca urmare a vătămărilor suferite prin accidente rutiere, la locul de muncă, sau prin atingeri aduse onoarei și dreptului la imagine.

Redactăm cereri de executare silită în vederea recuperării debitelor și asistăm clienții pe tot parcursul derulării acestei proceduri în fața executorului judecătoresc. Asistăm și reprezentăm clienții în cadrul contestațiilor la executare atunci când băncile sau alți creditori se îndreaptă împotriva Dvs.

Acordăm consiliere și asigurăm reprezentare în materie succesorală și în privința partajării bunurilor.

Nu ezitați să intrați în legătură cu noi!