Echipa noastră de avocați a acumulat experiență în domeniul dreptului afacerilor și poate oferi celor interesați consultanta si asistență în faza de negociere a contractelor comerciale, auditarea contractelor, redactarea cererilor de chemare în judecată și reprezentare în fața instanțelor, redactarea cererilor de executare silită și asistența în recuperarea creanțelor.

În domeniul dreptului afacerilor, asistența de specialitate în faza de negociere și încheiere a contractelor comerciale este extrem de importantă întrucât o negociere și o redactare corectă a contractelor reduce riscul survenirii litigiilor legate de acestea respectiv se reduce riscul pierderii acțiunilor în instanță.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să asigure diverse servicii companiilor care încearcă să evite falimentul și să beneficieze de protecția legii insolvenței, în speranța că această procedură le va asigura o revenire a afacerii.

Oferim suport clienților noștri în vederea recuperării crențelor decurgând din contracte comerciale, atât prin intermediul negocierilor dar și în cadrul litigiilor între profesioniști.

Nu ezitați să intrați în legătură cu noi!