Echipa noastră de avocați vine în ajutorul celor care care au nevoie de un sfat juridic prompt și competent, în cadrul dreptului muncii, oferind servicii complexe de asistență și reprezentare destinate salariaților sau angajatorilor.

Diversele aspecte privind raporturile de muncă fi rezolvate cu ajutorul specialiștilor noștri care vor oferi consultanță celor care doresc să-și cunoască drepturile atât în momentul în care încheie un contract individual de muncă, cât și în timpul derulării acestuia, precum și în cazul în care decid că trebuie să înceteze colaborarea cu firma sau cu salariatul. În cele din urmă, dacă situația nu se poate soluționa pe cale amiabilă, partea care se consideră vătămată poate beneficia de servicii de asistență și reprezentare juridică în litigii de muncă.

Recuperăm drepturi salariale și sporuri restante, concedii neplătite precum și pagubele produse de angajat angajatorului în cadrul executării contractului de muncă. Formulăm contestații împotriva deciziilor de sancționare disciplinară și asigurăm reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată.

Conflictele de muncă intervenite între partenerii sociali, în raporturile de muncă și în cadrul litigiilor de muncă, nu sunt puține la număr, iar de cele mai multe ori acestea apar ca urmare a încălcării drepturilor salariaților, dar și datorită neîndeplinirii unor obligații de către cei din urmă.

Nu ezitați să intrați în legătură cu noi!